korona testi covid-19-testi Ylistaro

Koronatesti ja ohjeistus

Haluamme ottaa huomioon turvallisuuden asiakkaiden ja työntekijöiden näkökulmasta. Tämän vuoksi testien ottaminen toteutetaan ulkona autokatoksessa Ylismedin rakennuksen takaosassa Ylistarossa.

Meidän yksikössä koronatestin tekeminen onnistuu seuraavilla tavoilla: teemme yhteistyönä pr2you– yrityksen kanssa PCR-testejä, tarkemmat tiedot saat TÄÄLTÄ 

Testin hinta on 99 euroa. Testituloksen saat vuorokauden kuluttua näytteenotosta sähköpostiisi.

Ajanvaraukset puhelimitse: 050 3258 792

Otamme koronatestit ulkona rakennuksen takaosassa turvallisesti ja voit myös halutessasi pysyä autossa näytteenoton ajan.

Koronatestit teemme pelkästään ajanvarauksella.

Testi voidaan ottaa myös antigeenitestinä eli ns. pikatestinä, jolloin saat vastauksen koronatestin tuloksesta 15 minuutin kuluessa. Halutessasi saat englanninkielisen todistuksen. Testin ja todistuksen hinta yhteensä 70 euroa. Mikäli et tarvitse todistusta, veloitamme vain testin hinnan 35 euroa.

Emme tee koronatestejä oireisille, jos sinulla on oireta kuten kuumetta, hengitystieoireita, kurkkukipua, lihassärkyjä, pahoinvointia: hakeudu päivystysvastaanotolle, muista soittaa ensin puhelimitse ja kertoa oireistasi.

Lähin testauspaikka julkisessa terveydenhuollon yksikössä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Seinäjoen keskussairaala (24h) tai Seinäjoen terveyskeskus 064258100.

Päivystysapu: Hoidon tarpeen arviointi, puhelinnumero 116117

Seinäjoen keskussairaalan ohjeet ja yhteystiedot.

Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen ohjeet koronaviruksesta.

Koronatesti saatavissa: